Furtuna Cluj / Furtuna a făcut prăpăd la Cluj în această noapte, drumuri ...

Furtuna Cluj / Furtuna a făcut prăpăd la Cluj în această noapte, drumuri .... Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . Grindina a lovit puternic în oraș.

De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți. Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Articol scris de bianca orga 19 . O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Grindina a lovit puternic în oraș.

Furtuna de ieri din Cluj: zeci de copaci și stâlpi căzuți ...
Furtuna de ieri din Cluj: zeci de copaci și stâlpi căzuți ... from static.actualdecluj.ro
Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . O puternică furtună a lovit clujul în această seară. „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Furtuna și grindina au făcut ravagii. Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Grindina a lovit puternic în oraș. Articol scris de bianca orga 19 .

Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe.

O puternică furtună a lovit clujul în această seară. De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți. Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. Furtuna și grindina au făcut ravagii. Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Articol scris de bianca orga 19 . „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): Grindina a lovit puternic în oraș.

Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): Grindina a lovit puternic în oraș. Articol scris de bianca orga 19 . O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Furtuna și grindina au făcut ravagii.

Momente de panica pentru o familie din Cluj, dupa ce ...
Momente de panica pentru o familie din Cluj, dupa ce ... from image.stirileprotv.ro
Furtuna și grindina au făcut ravagii. O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți. Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Grindina a lovit puternic în oraș. Articol scris de bianca orga 19 .

Articol scris de bianca orga 19 .

De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți. „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Grindina a lovit puternic în oraș. Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Furtuna și grindina au făcut ravagii. Articol scris de bianca orga 19 . Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si .

Grindina a lovit puternic în oraș. Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Articol scris de bianca orga 19 .

Furtuna de William Shakespeare - avanpremieră - Cluj.com
Furtuna de William Shakespeare - avanpremieră - Cluj.com from cdn.cluj.com
Grindina a lovit puternic în oraș. Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Articol scris de bianca orga 19 . Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20):

O puternică furtună a lovit clujul în această seară.

Grindina a lovit puternic în oraș. „ne putem aștepta azi și mâine, poate fi chiar mai rău". De asemenea, mai mulți copaci au fost rupți. Este dezastru în grigorescu, iar în baciu grindină a căzut în cantități uriașe. Articol scris de bianca orga 19 . Mai mulți copaci căzuți pe carosabil si . Din fericire fara victime, doar pagube materiale bilant provizoriu ( ora 20): O puternică furtună a lovit clujul în această seară. Un cititor stiri de cluj a surprins momente din furtuna de duminica seara, la 22:30, in cartierul gheorgheni. Furtuna și grindina au făcut ravagii.

Comments




banner



pos populer

משה חוגג ואשתו - אלי יצפאן חוגג לבנו בר מצווה / מעצרו של משה חוגג הוארך עד ליום שלישי הבא.

Borges Uds - Woodpecker Dental Equipment - Borg Dental Australia

Restricții Romania - Restrictii Circulatie Romania 2017 - asdas / Noile restricții decise de comitetul național pentru situații de urgență.

Featured Post

How to Eat Like an Animal Part 4

Image
How to Eat Like an Animal Part 4 For vegetarians who consume dairy products and eggs, a healthy diet is the same as for anyone else, simply without meat or fish. Healthy eating as a vegetarian The Eatwell Guide  shows the dissimilar types of food we should eat to accept a healthy, balanced diet, and in what proportions. You don't need to accomplish this balance with every meal, but try to get the balance correct over a day, or even a week. Choose options low in fat , salt and sugar whenever you tin. Equally outlined in the Eatwell Guide: Eat a variety of fruit and vegetables every day Try to eat at to the lowest degree 5 80g portions of fresh, frozen, canned, stale or juiced fruit and vegetabl